Prisijungti

Registruotas vartotojas:

8 5 274 20 27
Jūsų prekių krepšelis tuščias.
UAB „Monetų namai“ - žymiausių pasaulio monetų kalyklų atstovė ir oficiali kolekcinių monetų ir medalių platintoja Lietuvoje. Nuo 2009 metų veikianti UAB „Monetų namai“ priklauso „Samlerhuset Group“ įmonių grupei.

Viena didžiausių numizmatinių gaminių platintojų grupė Europoje ,,Samlerhuset Group“ turi padalinius 14-oje Europos šalių, kuriuose dirba 400 darbuotojų. Įmonių grupei priklauso buvusi valstybinė seniausia Norvegijos kalykla, veikianti nuo 1686 metų. Norvegijos kalykla gamina kai kurias oficialias Norvegijos ir kitų šalių monetas, be to, kasmet kaldina Nobelio taikos premijos medalį. 
 
UAB „Monetų namai“ specialistai nuolatos tobulina savo žinias - lanko parodas ir aukcionus visame pasaulyje - todėl įmonė savo klientams siūlo tik aukščiausios kokybės gaminius.

Įmonių grupės „Samlerhuset“ įkūrėjai

„Samlerhuset Group“ įkūrėjai yra vaikystės draugai,  kurie aistringai žavisi numizmatika ir filatelija nuo pat mažens. Ulė Bjornas Fausa (Ole Bjørn Fausa) ir Raidaras Nilsenas (Reidar Nilsen) dar ankstyvoje vaikystėje pradėjo rinkti pašto ženklus, o paauglystėje netgi leido žurnalą apie filateliją. Netrukus, jie atrado džiaugsmą kolekcionuoti monetas ir medalius. Visa tai lėmė, kad 1994 metais gimė „Samlerhuset Group“.
 
Ulė Bjorole bjorn fausanas Fausa (Ole Bjørn Fausa)
 
Ulė Bjornas Fausa yra baigęs Norvegijos verslo mokyklą ir įgijęs verslo administravimo magistro laipsnį. Jis dirbo „Deloitte Consulting“ iki 1994 metų, kai su Raidaru Nilsenu (Reidar Nilsen), Helge Helebustu (Helge Hellebust) ir Zigmundu Jakobsenu (Sigmund Jakobsen) įkūrė „Samlerhuset Group“.
 
Ulė Brjornas Fausa užėmė daugybę vadovaujančių pareigų įmonių grupėje, įskaitant rinkodaros direktoriaus, pirkimų ir logistikos direktoriaus bei finansų direktoriaus.

Ulė daugybę metų buvo bendros „Samlerhuset Group“
 ir nacionalinės Suomijos kalyklos įmonės vykdomuoju direktoriumi. Ulė Bjornas Fausa taip yra ir Norvegijos kalyklos valdybos narys.
 
reider nilsen
Raidaras Nilsenas
(Reidar Nilsen)
 
Raidaras Nilsenas turi verslo administravimo magistro laipsnį, kurį įgijo Norvegijos verslo mokykloje. Jis ilgus metus dirbo prekės ženklo rinkodaros srityje tokiose įmonėse kaip „Lilleborg AS“ bei „Jordan AS“. Raidaras yra vienas iš „Samlerhuset Group“ įkūrėjų ir buvo grupės vykdomuoju direktoriumi nuo 1994 iki 1999 metų.
 
Nuo 2000 metų Raidaras Nilsenas grupėje užėmė rinkodaros viceprezidento pareigas, o nuo 2006 metų sausio eina grupės vykdomojo direktoriaus, atsakingo už bendrus rezultatus, pareigas.
 


Įmonės padaliniai net 14-oje Europos šalių


Įmonių grupė „Samlerhuset Group“ šiuo metu turi padalinius ir vykdo veiklą 14-oje Europos šalių: Norvegijoje, Švedijoje, Danijoje, Suomijoje, Didžiojoje Britanijoje, Airijoje, Belgijoje, Slovakijoje, Čekijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Lenkijoje ir Vengrijoje.

Įmonių grupė „Samlerhuset Group“ yra daugiau kaip 50 numizmatikos objektus leidžiančių šalių atstovė, platinanti numizmatinius gaminius, kuriuos leidžia patys garsiausi emitentai - Didžiosios Britanijos karališkoji monetų kalykla, Prancūzijos valstybinė monetų kalykla, Kanados karališkoji monetų kalykla, Ispanijos karališkoji monetų kalykla, Olandijos karališkoji monetų kalykla, Kinijos liaudies bankas, Ukrainos nacionalinis bankas, Australijos pinigų kalykla ,,Perth“, Australijos monetų kalykla, Suomijos monetų kalykla, Švedijos monetų kalykla, Norvegijos monetų kalykla, Vengrijos monetų kalykla, Pietų Afrikos monetų kalykla, Japonijos monetų kalykla.
 
Nepaprastai didžiuojamės, kad jau daugiau kaip 30 metų turime teisę platinti šių institucijų aukščiausios kokybės monetas.